Medewerkers
Het team bestaat uit één notaris, drie kandidaat-notarissen, een notarieel jurist, een notarisklerk en acht notarieel medewerkers.

Notaris Koster
Arend Koster is sinds 1 januari 2013 de enige notaris, nadat Camiel van den Eijnden zijn notarispen heeft neergelegd. Naast het werk als notaris houdt Arend Koster zich bezig met de echtscheidingsbemiddeling, waarvoor hij diverse cursussen heeft gevolgd, onder andere op het gebied van mediation en alimentatiebetekening. Hij mag zich notarieel echtscheidingsspecialist noemen.

Kandidaat-notarissen
Bij Van den Eijnden & Koster notarissen zijn drie kandidaat-notarissen werkzaam.

Patricia Pompen houdt zich met name bezig met het familierecht en ondernemingsrecht. Zij heeft daarnaast specifieke kennis op het gebied van echtscheidingen en verdelingen.
Henri van Maaswaal is werkzaam in de ondernemingsrecht-, familierecht- en onroerend goedpraktijk.
De derde kandidaat-notaris is Tien-Phat Huynh, een specialist in het ondernemingsrecht. Hij kan met zijn ervaring op de Amsterdamse Zuidas vrijwel alle grote ondernemingsrechtelijke zaken aan.

Notarisklerk
Jillian Brok is een gediplomeerd notarisklerk. Zij houdt zich bezig met de afwikkeling van nalatenschappen en bijbehorende werkzaamheden. Bij haar bent u aan het juiste adres voor het laten opmaken van een verklaring van erfrecht.

Overige medewerkers
De overige acht medewerkers runnen de afdeling onroerend goed, geven ondersteuning in de boekhouding, de administratieve verwerking en de receptie.