Echtscheidingsbemiddeling

Ook voor het afwikkelen van uw echtscheiding bent u bij ons op het goede adres. Arend Koster is sinds tien jaar gespecialiseerd in het afwikkelen van echtscheidingen en daarbij aangesloten bij de VMSN, de specialistenvereniging van scheidingsbemiddelaars in het notariaat.

Sinds 2014 is Arend Koster bevoegd de titel MfN Registermediator te voeren.

Onpartijdigheid
De notaris die bekend staat om zijn onpartijdigheid en juridische kunde is dé expert op het gebied van familierecht, huwelijksvermogensrecht en de daarbij behorende fiscale wetgeving. Juist op deze manier kan Van den Eijnden & Koster notarissen u bij alle facetten van uw echtscheiding kundig van dienst zijn. Van de eerste bespreking tot de alimentatieberekening, van het opstellen van het convenant tot het passeren van de akte van verdeling en de advisering op het gebied van testament: wat is er makkelijker voor u om het hele proces van de echtscheiding in één hand te houden?

Kostenbesparend
Niet alleen eenvoudiger in de afwikkeling, maar zeer zeker ook kostenbesparend. Deskundigheid is daarmee gewaarborgd, maar ook onpartijdigheid en niet in de laatste plaats geheimhouding. Speciaal is daarvoor een samenwerking aangegaan met een advocatenkantoor om, daar waar nodig en vereist, de juiste juridische bijstand te verlenen.